Innovation inom förädling och intressanta koncept.
 
Upplevelse är nyckelordet för Bejos nya montor på Fruit Logistica, i februari. Här ligger fokus på vad som händer vid utvecklingen av en ny sort. Bejo kommer att demonstrera hur förädling av nya resistenser,  fröbearbetning och hur denna dynamiska resa samspelar för att kunna skapa en ny produkt. Bejo fokuserar på alla samarbetspartners: från odlare till försäljare,  från produktförädling till detaljhandel.
 

Bejo fokuserar på alla samarbetspartners: från odlare till försäljare,  från produktförädling till detaljhandel.

Under Fruit Logistica kommer Bejo erbjuda moderna, smakfulla och nyttiga grönsakskoncept som passar perfekt för dagens konsumtionstrender. Tack vare intressanta nya förädlingsutvecklingar, belyses nytänkandet inom utvecklingen av starka nya sorter.

En av höjdpunkterna är huvudsallaten Bejo 36-220. Denna sorten är väl anpassad för paketering, och mer specifikt är den känd som "kopfsalathertzen" i Tyskland.

Utveckling av starka sorter

Som ett fröförädlings-företag, förstår Bejo vikten av att utvecklas och växa för att kunna förädla frön av hög kvalitet. Det kommer visas upp flera intressanta nya sorter vid vår monter. Varje sort kommer vara förbättrad inom både sjukdomsresistenser, lagringskvalitet, utseende och smak. Bland annat kommer Bazzu (Bejo 3395), en rödbeta med medelhög resistensmot rhizomania (IR: BNYVV), visas upp.

Besökare får möjligheten att se en film som ger en god inblick i hur Bejo agerar för att leverera högkvalitativa frön till odlare.

 

Bejos ekologiska sortiment fortsätter att växa

Efterfrågan för ekologiska frön fortsätter att stiga. Bejo erbjuder ett ekologiskt sortiment som ständigt ökar i antal- för tillfället med mer än 35 produkter och mer än 170 sorter- inklusive zucchini Onega och fänkål Dragon.

Genom våra ekologiska frön, bidrar vi till en hållbar leverantörskedja för hälsosam och smakrik mat, redan från BÖRJAN.

Våra koncept bör inte missas!

Generation Y väljer smakrika och hälsosamma alternativ, och Redi är ett av Bejos senaste grönsakskoncept som passar perfekt för denna målgrupp.

Denna utsökta, mjälla broccoli passar även bra in på trenden om "noll matsvinn", eftersom såväl stam som broccoliblomman kan ätas. Under konceptet "Purple Power" visar Bejo upp lila grönsaker med höga näringsvärden, som hälsoboost för konsumenter.

I detta konceptet ingår lila kålrabbi, Konstance. En mycket snabb sort för flera ändamål, såsom för strimling eller skuret i tärningar i sallader, som tilltugg, men även passande för wokning.

Inspiration

Vid sidan om våra nya grönsakskoncept, erbjuder vi även tidigare presenterade nytänkande koncept för våra samarbetspartners i grönsaksbranschen. Vi lyfter även fortsättningsvis uppmärksamheten på våra snacksorter inom morot, kålrabbi och stjälkseller, för att välsmakande grönsaker ska kunna avnjutas när helst på dagen.

Specialister

Ett team av specialister kommer finnas på plats för att erbjuda råd till dig vid vår monter B-13 i Hall 1.2.

Välkomen att besöka oss och få reda på de senaste marknads- och produktutvecklingar, och för att undersöka hur våra koncept och sorter kan skapa mervärde för er.

Exploring nature never stops