Som vi tidigare meddelat i samband med vår senaste katalog för 2023, går detta året i förändringens tecken för SeedCom. Till september månad kommer vi att utvidga vår marknad med den svenska, samt påbörja ett generationsskifte i SeedCom-teamet!

Jag vill med den anledningen ta tillfället i akt och presentera och välkomna följande medarbetare till Team SeedCom:

Inköpschef och orderansvarig Louise Trolle, som tillträdde här den 1:e januari, kommer de närmsta månaderna att följa och samarbeta tätt med Benny Madsen, vår mångåriga nyckelspelare med liknande ansvarsområden som Louise. Benny Madsen går i pension till sommaren och det är då som Louise till fullo kommer ta över alla Benny Madsens arbetsuppgifter. Ni kommer som kunder ofta få Louise i telefonluren då ni ringer till oss på vårt huvudnummer. Louise kommer närmast från Gasa Young Plants, där hon arbetat som säljkoordinator. Louise är utbildad lantbrukstekniker och har stor erfarenhet från branchen i sitt CV.

Därnäst är Kristina Rosdahl i Sverige, som tillträdde 1:a januari 2023 som försäljningskonsult. Hon kommer tillsammans med säljchef Henrik Jörgensen och Emelie Cangård, förbereda SeedCom på att ta hand om den svenska marknaden med Bejos sortiment från den 1:a september i år. Kristina kommer från ett motsvarande arbete på Semenco AB, som hitintills sålt Bejos produkter på agenturbasis i Sverige. Kristina är utbildad hortonom och har med sig mycket erfarenhet från branschen bla hos Grönsaksmästarna. Det som driver Kristina är odling av grönsaker, naturvetenskap och människor, inte minst relationer mellan människor!

Samtidigt har vi anställt Rasmus Moth Madsen som försäljningskonsult från den 1:e februari. Rasmus är utbildad trädgårdsmästare och jordbruksteknolog. Rasmus kommer från ett jobb hos Rosa Danica, där han bla har utvecklat och ansvarat för det ekologiska varumärket BioSund grönsaksplantor, och intresserar sig mycket för biostimulanter, något som passar fint in i SeedComs strategi rörande biostimulanter. Efter expertutbildning från vår fleråriga nyckelmedarbetare i säljavdelning, Karsten Worsøe, och med en smidig övergång, är planen att Rasmus tar över ansvaret för Karstens säljområde, när Karsten väljer att gå i pension.

Sist men inte minst har vi anställt Emelie Cangård som försäljningskonsult i Sverige från den 17:e april 2023. Hon kommer i likhet med Kristina Rosdahl och tillsammans med säljchef Henrik Jörgensen förbereda oss på att serva den svenska marknaden med Bejos sortimnet från och med den 1:a september dett år. Emelie är utbildad hortonom, kommer också från branschen och har bland annat arbetat med produktkvalitet och produktutveckling av grönsaks- och fruktsortimentet hos ICA. Senast har hon drivit sin egen verksamhet med försäljning av blomsterlök. Emelie får sin drivkraft i möjligheten att lära, utveckla sig, förbättra och göra skillnad. Såväl professionellt som på det personliga planet.

Vi hälsar alla fyra hjärtligt välkomna till SeedCom och gläder oss i Team SeedCom att få arbeta med dem i våra ansträngningar att serva alla grönsaksodlare på högsta möjliga nivå!

Claus Bech